REGIO Üzletház – Pécs

AREGIO játék-nagykereskedelme 1990-ben, pécsi üzletünk megalakításával kezdődött. Innen indult egész áruházláncunk története, s mai napig kiemelt szerepet tölt be a pécsi kirendeltség hálózatunk működésében.

Pécs belvárosában nem csupán egy boltot, hanem egész üzletházat üzemeltetünk, mely fejlesztéseink zászlóshajója. Olyan innovatív projekteket tesztelünk és működtetünk itt, mint például a FutureStore intelligens bevásárlókocsi-rendszer. Szinte minden újításunkat itt valósítjuk meg először, majd az itt szerzett tapasztalatokat szem előtt tartva fokozatosan vezetjük be többi üzletünkbe.

Mivel a teljes pécsi bevásárlóközpont a REGIO tulajdonában van, lehetőségünk nyílt arra, hogy külön üzlethelyiséget nyissunk az egész kicsi gyermekek számára is.

Babacentrum boltunkban számtalan babafelszerelést, ruhaneműt árusítunk a legkisebbeknek. Az 500 négyzetméter területű bevásárlóközpont nagy részét a földszinten fekvő játékboltunk foglalja el, a Babacentrum 50 négyzetméteren működik. Többi üzlethelyiségünket bérbe adjuk, így a pécsi REGIO Üzletház kínálatát többek közt egy műszaki és számítástechnikai eszközöket árusító bolt, valamint egy Háda használtruha-kereskedés teszi teljessé. Bérlőink között tudhatjuk a Generali biztosítótársaságot is, a tanulni vágyókat pedig a legfelső szinten működő nyelviskola várja. Amennyiben Ön is szeretné színesíteni pécsi bevásárlóközpontunk kínálatát, üzlethelyiségeink bérleti lehetőségeiről érdeklődjön az alábbi elérhetőségeink egyikén.


REGIO Üzletház