Fejlesztések

Csaknem negyed évszázadnyi történetünk alatt mindig fontosnak tartottuk a fejlesztést és innovációt. Hisszük, hogy a technikai újítások nélkül nincs hosszú távú siker. Az ország első játék-nagykereskedelmeként úttörőnek számítunk ebben az iparágban, s ezt a pozíciónkat az elmúlt években is megőriztük.

A szektorban elsőként hoztunk létre webáruházat, melyet folyamatosan fejlesztünk, csiszolunk. A REGIO JÁTÉK online áruháza jelenleg több mint 30 000-féle árucikket kínál, s egy különálló üzlet teljes forgalmát bonyolítja le. Széles választékával az ország legnagyobb online áruháza a játékpiacon.

Nemcsak online területen, hanem a REGIO üzletekben és nagykereskedésekben is folyamatosan fejlesztünk, így külön jelenléti programot, vállalat irányítási rendszert, a NAV online rendszerével kommunikáló készletvezető pénztárgépeket, valamint elektronikus árcímkéket vezettünk be. Utóbbi területen szintén úttörőnek számítunk, hiszen a játékkereskedések közül a REGIO JÁTÉK volt az első, amely digitalizálta a polcokon lévő árait.

A pécsi REGIO Üzletházban működő Future Store projektünk pályázati úton valósult meg, s még jelenleg is fejlesztés alatt áll. Ennek köszönhetően a jövőben még könnyebb lesz egy-egy termék üzleten belüli felkutatása, gyorsabb az éppen aktuális akciókról való tájékozódás, valamint hatékonyabb a bevásárlás.

Jövőbeni terveink közt a fent felsoroltakon kívül számos innováció szerepel, melyek előnyeiről igyekszünk ügyfeleinket a megfelelő időben tájékoztatni.


Fejlesztésink_2