Szolgáltatások

AREGIO JÁTÉK hálózata 34 kiskereskedelmi játékáruházzal várja vásárlóit, amely közül 9 üzlet nagykereskedelmi áruházként is funkciónál. A REGIO JÁTÉK áruházak mellett a REGIO JÁTÉK Webáruház több mint 10 ezer féle árucikkével Magyarország egyik legnagyobb online játékáruháza.

Sikereinket és piacvezető pozíciónkat a folyamatos fejlődésre nyitott vezetőségnek köszönhetjük. A REGIO JÁTÉK pécsi áruháza a vállalat innovációs központja. Az itt megvalósuló fejlesztésekkel a szektorban mindig egy lépéssel a versenytársaink előtt járunk, a Future Store projektünk pedig egyedülállónak számít Magyarországon.

Pécs központjában a REGIO JÁTÉK saját üzletházzal rendelkezik. Az 500 négyzetméteres REGIO Üzletházban a REGIO Játéküzlet mellett létrehoztuk első babacentrumunkat, amely kifejezetten a legkisebbekre koncentrál. Az 50 négyzetméteren működő REGIO Babacentrumban a REGIO JÁTÉK üzleteiben elérhető játékok mellett sok más kiegészítő és ruházat is helyett kapott.

Szolgáltatásaink között kiemelkedő játékszervizünk, mely szintén egyedülállónak számít a játékpiacon. A REGIO Játékszervizben a nálunk vásárolt termék javítását vállaljuk.
A REGIO JÁTÉK Budapesten és Székesfehérváron már két jól felszerelt játszóházzal is gyermeknek rendelkezésére áll, és hamarosan elindítjuk Szülinapi klubunkat is.