Rólunk


zsiráf
Ajáték-ajándék boltként indult REGIO alig több, mint két évtized alatt első ízben nagykereskedelemmé, majd országos hálózattá nőtte ki magát. Napjainkban kb. 25 százalékos piaci részesedésével a legnagyobb játékkereskedelmi lánc Magyarországon.

A REGIO JÁTÉK történetében máig a legmeghatározóbb személy Gyaraki József, aki jelenleg is ügyvezető igazgatóként tevékenykedik a vállalatban. Méltán mondhatni, hogy a REGIO JÁTÉK családi vállalkozás: Gyaraki József feleségével alapította a még kicsiny játékboltot, ma pedig az országos hálózatot is együtt vezeti a Gyaraki család.

A játékáruház lánc sikerességét nagyban köszönheti az üzletpolitikának is, hiszen értékrendjét megőrizve, az erkölcsi tőkét szem előtt tartva nőtt naggyá. A vezetőség küldetésének érzi a klasszikus játékok piacon tartását, örömöt szerezve kicsiknek és nagyoknak egyaránt, valamint összekapcsolva ezzel minden generációt.

A jelenleg 34 üzletből álló REGIO JÁTÉK mindegyik boltja nyitott a kiskereskedelem felé, emellett pedig 9 áruház nagykereskedelemként is funkcionál. Forgalma folyamatosan növekszik, 2013-ban elérte a 17,5 millió eurót, 2014-re pedig 25-30 százalékos növekedést produkált. A 2014-es esztendő nemcsak forgalomban, hanem terjeszkedésben is meghatározó év volt a REGIO JÁTÉK számára, hiszen a 2013 év elején 21 üzlettel rendelkező lánc 2014 végére 12 új áruházzal bővült, így országszerte már 32 REGIO üzlettel rendelkezett. Folyamatos növekedés mellett 2016-ban a vállalat 9,8 milliárd forintos forgalomra tett szert. 2017-ben új logisztikai központot nyitott Törökbálinton, több mint 10 000 négyzetméter raktárkapacitással és egy újabb REGIO JÁTÉK áruházzal, így a 2017 októberében nyíló új csömöri áruházzal immáron 34 áruházra bővítette országos hálózatát. A dinamikus fejlesztések eredményeként a REGIO JÁTÉK 2017-ben már közel 450 főt foglalkoztatott, valamint 10,5 milliárd forint nettó árbevételt ért el.