Intézményeknek

AREGIO JÁTÉK nagykereskedelmi üzletága Magyarországon a legnagyobb áruválasztékot kínálja a játékszegmensben. Ismert világmárkákat képviselve a bölcsődés, óvodás korosztálytól az iskolásokig a legkülönfélébb játékokat forgalmazzuk. Saját gyártással készülnek hinták, homokozók, tollaslabdák, téli sporteszközök, bobok, szánkók, és csúszdák.

Magyarország legnagyobb áruválasztéka
• Nemzetközi és hazai márkák
• Saját gyártású termékek
• Kimagasló minőség
• Személyre szabott feltételek
• Támogatás pályázatokban

Rugalmasan, a határidőket és az egyes intézmények speciális igényeit figyelembe véve készítjük el ajánlatunkat, vállaljuk a termékek elkészítését, a finanszírozás lebonyolítását, és garantáljuk a megrendelt termékek határidőre történő leszállítását.

Amennyiben pályázati úton nyert lehetőséggel intézményük bel- és kültéri játékot, sportcikket, szabadidős eszközöket szeretne vásárolni, a REGIO JÁTÉK nagy szakmai tapasztalattal rendelkező kollegáink segítik Önöket a termékek kiválasztásában, és egyedi kedvezményeket kínálnak.

A REGIO JÁTÉK csapata kimagasló tapasztalatokkal rendelkezik fejlesztési támogatások pályázatírásában. Számos sikeres saját fejlesztési támogatás elnyerését követően immár leendő partnerintézményeknek vállaljuk a fejlesztési pályázatok teljes körű lebonyolítását.

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken.