Áruválaszték

Több mint 30 000-féle játékkal, a legnagyobb játékkereskedelmi láncként, országosan 34 ponton, valamint 9 nagykereskedésben várjuk ügyfeleinket. A márkák exkluzív képviselete mellett saját importot folytatunk Európából és a Távol-Keletről. Fontosnak tartjuk, hogy a klasszikus, több generációt is összekapcsoló játékok kereskedelemben maradjanak, így olyan saját gyártású termékekkel őrizzük a játékszektor hagyományait, mint a Diavetítő, a rollerek, vagy éppen a „Gazdálkodj Okosan!” társasjáték.

Csaknem 70 gyártó termékei kerülnek polcainkra, s emellett kizárólagos forgalmazói vagyunk a Ravensburger, a SIKU, a SES Creative, a Totum, Disney plüss, a Zapf Creation, a Mondo Toys, valamint a 4M márkáknak.

Széles választékunkban a legkisebbtől a tinédzser korosztályig, minden gyermek megtalálja a számára legjobb játékot. Sokszínű palettánkba olyan termékkategóriák tartoznak, mint építőjátékok, játék járművek, jelmezek, társasjátékok, puzzle-k, csecsemőjátékok, közlekedési és szabadtéri játékok, babajátékok, fajátékok, plüssök, sporteszközök, kreatív fejlesztők, zenélő játékok, ajándékok, gyermekékszerek, valamint strandcikkek. Minden évben gondolunk az iskolakezdésre és vakációra egyaránt, készletünket mindig a szezonhoz igazítjuk.

Fedezze fel teljes termékkínálatunkat, és válogasson a számtalan játék közül! Tovább a termékkategóriákra itt!

Áruválaszték